tag:blogger.com,1999:blog-6875420888226421891.post6842047883380438496..comments2023-10-11T09:21:32.692+02:00Comments on Sweet & confetti: Mousse de melocotón con mangoHelenahttp://www.blogger.com/profile/10804466061239120587noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6875420888226421891.post-15217997724908900992011-03-25T15:39:56.661+01:002011-03-25T15:39:56.661+01:00jajaja...és que ara tinc temps lliure!! =)
Doncs q...jajaja...és que ara tinc temps lliure!! =)<br />Doncs queda bastant cosistent ( si la deixes el temps indicat, per què la gelatina pugui fer "la seva feina"!va quedar cremosa i consistent, prova-ho i m'ho dius!!<br />Un petonàs. HelenaHelenahttps://www.blogger.com/profile/10804466061239120587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6875420888226421891.post-2349519357357422582011-03-25T15:09:28.024+01:002011-03-25T15:09:28.024+01:00Quina producció, no tinc temps de mirar una recept...Quina producció, no tinc temps de mirar una recepta que ja n´hi has penjat una altra! Feia temps que buscaba una recepta de mousse de iogurt per fer-ne un pastís, com t´ha quedat, molt líquid o es bastant consistent?<br />Apa ja et dono feina<br />Petons<br />AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/15396326623445453482noreply@blogger.com